Bine ati venit pe forumul "Very Scrap"
+38
LunaNoua
AtelierulCuPisici
KittyKali
atelierul de creatie
Danart
moni
kkrmen
CristinaFunQuilling
viodora
Quilling by Monica
mutinel
tiktakro
AliCards
bluenight
Gianina
sorella
ebonyoana
nina
asiris
videcor
Anita
veronica75
Cris
Oana Daciana
Hermione
Sumi
ally
bluegray
Andreea
arinaatelier
irinairina
elena stanescu
pink_lady
Adriana
Andreea Agoston
MihaelaB
Anja
vicky
42 participanți
Pagina 11 din 12
Pagina 11 din 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Bine ati venit pe forumul "Very Scrap"
Ce supriza placuta, Carmen ! ma bucur ca ni te-ai alaturat !
Multumesc pentru calduroasa primire!
kkrmen- Mesaje : 2
Data de inscriere : 18/09/2013
Varsta : 42
Localizare : Mramures
Buna si bine vam gasit!
moni- Mesaje : 13
Data de inscriere : 01/10/2013
Varsta : 46
Localizare : constanta
Buna si bune ai venit !
mutinel- Admin
Data de inscriere : 19/03/2013
Varsta : 71
Localizare : Constanta
buna moni, ma bucur ca ne-ai gasit!
la cat mai multe idei frumoase aici
la cat mai multe idei frumoase aici
moni- Mesaje : 13
Data de inscriere : 01/10/2013
Varsta : 46
Localizare : constanta
bine ai venit cryna pe acest forum, sper sa participi la provocarile noastre :)
vreau sa urez de 3 ori un cald bun venit
aalinaamihaela, Lauracreativ si Tunder
dragele mele, sunteti ca o boare de primavara aici, sper ca veti gasi acest spatiu pe cat de creativ pe atat de interesant
simtiti-va ca acasa!
aalinaamihaela, Lauracreativ si Tunder
dragele mele, sunteti ca o boare de primavara aici, sper ca veti gasi acest spatiu pe cat de creativ pe atat de interesant
simtiti-va ca acasa!
Vicky, poate ca ar fi binevenit un subiect de prezentare a noilor-veniti si salutati acolo dupa ce fac ''cioc-cioc'' la usa ;) .... deoarece observ ca putini sunt cei ce se inscriu si citesc/raspund aici .... e doar o parere, sa nu dai dupa mine !
ha ; mie-mi spui? ce mi-ar placea
am si creat un spatiu unde fiecare se poate ''dezvalui'' https://veryscrap.exprimetoi.net/f4-cum-am-devenit-very-dependenta-de-scrap si unde de multa vreme nu mai trece nimeni pe acolo :(
am impresia ca unii isi fac doar conturi sa se simta bine , si apoi nu mai sunt interesati- unii ajung chiar din greseala - vad ca nu sunt interesati si-mi dau mie de lucru ... am sters sute de astfel de conturi si mereu tre sa-mi pierd timpul sa verific chestia asta
la fel si pe facebook - vad ca unii sunt adaugati de alti membrii , deci incerc sa le urez un bun venit, nici macar nu-mi raspund :( ca sa nu mai spun de prezentare
nu stiu cum sa stopez chestia asta ... si chiar nu am vreme
persoanele care sunt adaugate de mine sunt de obicei intrebate daca stiu ca au cerut sa adere la un grup de scrap si una m-a luat la misto ca sunt neprietenoasa , ca bineinteles ca stie ce-a facut
m-a amuzat teribil cand imediat dupa ea alta mi-a raspuns: aaaa, da? n-am stiut scuzati , nu-mi doresc
asa ca eu astept .. si sunt optimista :)
am si creat un spatiu unde fiecare se poate ''dezvalui'' https://veryscrap.exprimetoi.net/f4-cum-am-devenit-very-dependenta-de-scrap si unde de multa vreme nu mai trece nimeni pe acolo :(
am impresia ca unii isi fac doar conturi sa se simta bine , si apoi nu mai sunt interesati- unii ajung chiar din greseala - vad ca nu sunt interesati si-mi dau mie de lucru ... am sters sute de astfel de conturi si mereu tre sa-mi pierd timpul sa verific chestia asta
la fel si pe facebook - vad ca unii sunt adaugati de alti membrii , deci incerc sa le urez un bun venit, nici macar nu-mi raspund :( ca sa nu mai spun de prezentare
nu stiu cum sa stopez chestia asta ... si chiar nu am vreme
persoanele care sunt adaugate de mine sunt de obicei intrebate daca stiu ca au cerut sa adere la un grup de scrap si una m-a luat la misto ca sunt neprietenoasa , ca bineinteles ca stie ce-a facut
m-a amuzat teribil cand imediat dupa ea alta mi-a raspuns: aaaa, da? n-am stiut scuzati , nu-mi doresc
asa ca eu astept .. si sunt optimista :)
Ultima editare efectuata de catre vicky in Mier 2 Apr - 11:10, editata de 1 ori
Vicky, poti sa setezi foarte simplu dintr-o miscare ca toate conturile cu 0 mesaje sa fie sterse dupa ...o luna , sa zicem. La mine pe forum se sterg dupa 7 zile. ( pt. ca nu avem nevoie de bagatori de seama si de raspandaci, ne protejam munca si bucuria de a fi impreuna )
La fel de bine la inscriere fiecare membru poate sa primeasca ( tot automat !) un mesaj prin care i se indica ce are de facut .... uite, de proba, inscrie-te pe Tomnarella si ai sa vezi ce urmeaza... daca nu activezi dupa 7 zile ti se sterge automat contul , daca nu respecti cerinta regulamentului dupa 1 luna ti se sterge contul chiar daca ai lasat doar mesaje aiurea prin forum . Privacy-ul este extrem de important atat pe forum cat si pe grupul FB. De aceea trebuie sa fii atenta cu cei ce intra si nu scriu nimic.... Tu ai deschide usa casei tale unui necunoscut care nu saluta si nu iti spune ce doreste ? l-ai pofti in casa ta ? l-ai lasa sa se plimbe prin toate camerele , sa faca poze si sa asculte conversatia familiei tale la masa de pranz, de seara ? cam asa vad eu lucrurile... vrei sa intri in casa mea : prezinta-te. Ai intrat, ei bine atunci trebuie sa faci parte din familie la bine si la greu, altfel ...
Scuze daca am scris prea mult ....
La fel de bine la inscriere fiecare membru poate sa primeasca ( tot automat !) un mesaj prin care i se indica ce are de facut .... uite, de proba, inscrie-te pe Tomnarella si ai sa vezi ce urmeaza... daca nu activezi dupa 7 zile ti se sterge automat contul , daca nu respecti cerinta regulamentului dupa 1 luna ti se sterge contul chiar daca ai lasat doar mesaje aiurea prin forum . Privacy-ul este extrem de important atat pe forum cat si pe grupul FB. De aceea trebuie sa fii atenta cu cei ce intra si nu scriu nimic.... Tu ai deschide usa casei tale unui necunoscut care nu saluta si nu iti spune ce doreste ? l-ai pofti in casa ta ? l-ai lasa sa se plimbe prin toate camerele , sa faca poze si sa asculte conversatia familiei tale la masa de pranz, de seara ? cam asa vad eu lucrurile... vrei sa intri in casa mea : prezinta-te. Ai intrat, ei bine atunci trebuie sa faci parte din familie la bine si la greu, altfel ...
Scuze daca am scris prea mult ....
tik , stiu, insa 7 zile mi se pare putin pentru o persoana , chiar si o luna - unii care nu au prieteni aici se acomodeza destul de greu.. si m-am gandit sa le dau timp mai mult :)
apoi uit eu sa fac miscarea :)
100 la 100 de acord cu tine cu casa, familia.. insa eu nu imi doresc sa fac o educatie aici - ma bazez pe autoeducatie si bun simt , pana la urma...
veryscrap este o usa deschisa pentru cine doreste sa ramana aici, inchisa (tehnic) pentru vizitatori ... o ureche numai buna sa asculte ceea ce fiecare doreste sa spuna cu voce tare si o casa in care imi doresc ca toata lumea sa se simta bine... fara reguli stricte, pentru Dumnezeu, sunt aici in timpul meu liber si imi ajung regulile pe care tre sa le respect in alta parte
cand am creat veryscrap nu m-am gandit ca tre sa-mi asum si rolul de admin .. si am facut-o pt ca nu exista alt spatiu dedicat scrapului, am sperat din toata inima ca voi gasi oameni care sa comunice cu mine pe aceeasi limba si uite, sunt fericita , am gasit :) restul vine de la sine .. fiecare stie ce are de facut cu siguranta
atat ca aici tre sa investesti si suflet, altfel nu se poate
si timp.. uitasem sa spun.. asta devine din ce in ce mai pretios..
dar ai perfecta dreptate
apoi uit eu sa fac miscarea :)
100 la 100 de acord cu tine cu casa, familia.. insa eu nu imi doresc sa fac o educatie aici - ma bazez pe autoeducatie si bun simt , pana la urma...
veryscrap este o usa deschisa pentru cine doreste sa ramana aici, inchisa (tehnic) pentru vizitatori ... o ureche numai buna sa asculte ceea ce fiecare doreste sa spuna cu voce tare si o casa in care imi doresc ca toata lumea sa se simta bine... fara reguli stricte, pentru Dumnezeu, sunt aici in timpul meu liber si imi ajung regulile pe care tre sa le respect in alta parte
cand am creat veryscrap nu m-am gandit ca tre sa-mi asum si rolul de admin .. si am facut-o pt ca nu exista alt spatiu dedicat scrapului, am sperat din toata inima ca voi gasi oameni care sa comunice cu mine pe aceeasi limba si uite, sunt fericita , am gasit :) restul vine de la sine .. fiecare stie ce are de facut cu siguranta
atat ca aici tre sa investesti si suflet, altfel nu se poate
si timp.. uitasem sa spun.. asta devine din ce in ce mai pretios..
dar ai perfecta dreptate
la sugestia lui Teo am sa fac putina curatenie din nou pe forum si in grupul de pe facebook -
poate avem sio sansa sa aflam cateva lucruri despre noile nostre prietene, ce spuneti?
ps Teodora, multumescc de invitatie dar nu iti dau placerea sa ma stergi dupa 7 zile :p he he
poate avem sio sansa sa aflam cateva lucruri despre noile nostre prietene, ce spuneti?
ps Teodora, multumescc de invitatie dar nu iti dau placerea sa ma stergi dupa 7 zile :p he he
Dar nu e placerea mea, ci totul e automat .
Si cele spuse mai sus nu au fost deloc cu rea intentie, ci am vorbit din experienta : sunt oameni si oameni pe lumea asta. Iar cand ai norocul sa dai peste unul ''din aia'' pe urma iti vine sa sufli si-n iaurt ca sa dormi linistita si cu sufletul impacat ca ai protejat pe toata lumea.
Ziceai ca lumea nu se acomodeaza usor intr-o luna... oare vorbim de adulti sau de copii de gradinita ? ( un copil de gradi este acomodat dupa 1 saptamana intr-un colectiv complet nou , si atunci un adult ...?? ) Si-apoi cum sa nu te acomodezi undeva unde toata ziua ti se intinde mana si esti provocata sa scrii, sa iti dai cu parerea, unde toata lumea se intelege bine....
Si cele spuse mai sus nu au fost deloc cu rea intentie, ci am vorbit din experienta : sunt oameni si oameni pe lumea asta. Iar cand ai norocul sa dai peste unul ''din aia'' pe urma iti vine sa sufli si-n iaurt ca sa dormi linistita si cu sufletul impacat ca ai protejat pe toata lumea.
Ziceai ca lumea nu se acomodeaza usor intr-o luna... oare vorbim de adulti sau de copii de gradinita ? ( un copil de gradi este acomodat dupa 1 saptamana intr-un colectiv complet nou , si atunci un adult ...?? ) Si-apoi cum sa nu te acomodezi undeva unde toata ziua ti se intinde mana si esti provocata sa scrii, sa iti dai cu parerea, unde toata lumea se intelege bine....
te asigur ca nu te-am suspectat decat de bune intentii he he
nu comentez altele pt ca si eu am mari semne de intrebare vis-a vis de crearea conturilor aiurea, doar din curiozitate sau cine mai stie - cert este ca este o problema pt mine
o parte din fete au activat aici, sunt foarte dragute - iar persoanele dragute nu le sterg de pe lista :) pot reveni oricand desi cred ca este numai o speranta de-a mea he he cine stie?
nu comentez altele pt ca si eu am mari semne de intrebare vis-a vis de crearea conturilor aiurea, doar din curiozitate sau cine mai stie - cert este ca este o problema pt mine
o parte din fete au activat aici, sunt foarte dragute - iar persoanele dragute nu le sterg de pe lista :) pot reveni oricand desi cred ca este numai o speranta de-a mea he he cine stie?
bine v-am gasit,fascinata de cardurile lui Teo i-am cerut sa-mi dea si mie adresa forumului vostru in speranta ca prin bunavointa voastra sa fac primii pasi in scarp.Recunosc sincer ca nu stiu nimic despre aceasta arta dar sunt pregatita sa invat.
Bine ai venit printre noi, Danart!
Vei gasi mereu sustinere in tot ceea ce vrei sa realizezi iar din forum vei invata repede deoarece sunt multe resurse utile. Te rugam sa comunici cat mai mult, sa pui intrebari, sa ceri ajutor.
Vei gasi mereu sustinere in tot ceea ce vrei sa realizezi iar din forum vei invata repede deoarece sunt multe resurse utile. Te rugam sa comunici cat mai mult, sa pui intrebari, sa ceri ajutor.
La inceput nici noi nu stiam mare lucru! Frumusetea acestui forum este ca, crestem impreuna!
Bine ai venit!
Bine ai venit!
nina- Mesaje : 1009
Data de inscriere : 28/08/2010
Varsta : 67
Localizare : belgia
Bun venit Dana ! Dupa cate vad eu, te-a prins sipe tine acest virus. Aici vei invata multe lucruri.
mutinel- Admin
Data de inscriere : 19/03/2013
Varsta : 71
Localizare : Constanta
Bine v-am gasit....de fapt incantata sa va descopar dupa 4 ani de cand acest hobby m-a prins...adevar grait-a cineva: Interzis stampilatul....provoaca dependenta !
Pasiunea mea este ...oare ce? inca nu ma pot opri la o anumita tehnica sau sectiune a handmadului....eu trebuie sa le incerc pe toate :-) ,insa nu ma pot abtine sa creez flori din hartie care sa semene cu realitatea. Inca am foarte multe de invatat , dar acum va am pe voi.
Sper sa nu fi scris prea mult....daca da ,imi cer scuze...dar exaltarea este de vina!
Pasiunea mea este ...oare ce? inca nu ma pot opri la o anumita tehnica sau sectiune a handmadului....eu trebuie sa le incerc pe toate :-) ,insa nu ma pot abtine sa creez flori din hartie care sa semene cu realitatea. Inca am foarte multe de invatat , dar acum va am pe voi.
Sper sa nu fi scris prea mult....daca da ,imi cer scuze...dar exaltarea este de vina!
Pagina 11 din 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Subiecte similare
» Cum ati descoperit forumul "Exprima-te very scrap!" ?
» bine-ai venit CristinaCreativa
» bine-ai venit mikule
» bine ai venit Lotus!!
» bine-ai venit Gabriela Maj
» bine-ai venit CristinaCreativa
» bine-ai venit mikule
» bine ai venit Lotus!!
» bine-ai venit Gabriela Maj
Pagina 11 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum 1 Iul - 12:44 Scris de Popa Cornelia
» Vot provocare Art Journaling - Cinci elemente (Mihaela Deioni)
Vin 1 Iun - 8:26 Scris de mihaela33
» Artjournaling - Take 5 - Aprilie, Ileana Badanac
Mar 1 Mai - 9:06 Scris de Akjaded
» PROVOCARE Art journal "Take five 2"-Martie 2018
Sam 31 Mar - 20:08 Scris de mutinel
» Bine ati venit pe forumul "Very Scrap"
Joi 1 Mar - 21:51 Scris de Irene Simon
» Provocare artjournaling - Take 5
Mier 28 Feb - 21:53 Scris de dragifemei
» Vot pagina artjournal - poveste de iarna cu bradut diciembre de 2017
Mier 3 Ian - 8:57 Scris de mutinel
» Provocare Art Journaling noiembrie: Girl face - Mihaela & Andreea
Joi 30 Noi - 21:48 Scris de alinaflorea
» Provocare Art Journaling octombrie: Halloween page - Andreea
Mier 1 Noi - 10:00 Scris de mutinel
» Provocare Art Journaling septembrie: "Floarea soarelui" - Maria Oprea
Dum 1 Oct - 9:31 Scris de mutinel
» Provocare Art Journal (august 2017)- "Calatorii" (Monica H si Maria B)
Vin 1 Sept - 4:28 Scris de dragifemei
» Provocare artjournaling - "Fantasy World" (Veronica Margarint)
Mar 1 Aug - 10:02 Scris de mutinel