Provocare muzicala - art journaling
+4
tiktakro
mutinel
Akjaded
vicky
8 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Provocare muzicala - art journaling
Yeeeey!! Apai, aici sunt cateva link-uri cu doamnele mele de suflet. Sper sa va placa!
https://www.youtube.com/watch?v=1dtZD5SdpGk&index=17&list=PLCRZrP5BxRNAz6govKfIMYQpvhnX8IFhe
https://www.youtube.com/watch?v=H2XhJiYKyow&list=PLORLCH4FRudCV_k1fjCpkrMQUDlPSwwlB
https://www.youtube.com/playlist?list=PL9R3rNEXsfpeOVNKV8UDqpSRlQXSuM0ZQ (de la Vicky tot...nu stiu ce sa aleg) - Apropos Teodora, s-ar putea sa ti se potriveasca de minune stilul ei.
Cam atat pentru moment!
Mai revin cu ce mai gasesc :)
https://www.youtube.com/watch?v=1dtZD5SdpGk&index=17&list=PLCRZrP5BxRNAz6govKfIMYQpvhnX8IFhe
https://www.youtube.com/watch?v=H2XhJiYKyow&list=PLORLCH4FRudCV_k1fjCpkrMQUDlPSwwlB
https://www.youtube.com/playlist?list=PL9R3rNEXsfpeOVNKV8UDqpSRlQXSuM0ZQ (de la Vicky tot...nu stiu ce sa aleg) - Apropos Teodora, s-ar putea sa ti se potriveasca de minune stilul ei.
Cam atat pentru moment!
Mai revin cu ce mai gasesc :)
Akjaded- Moderator/Animator
Data de inscriere : 08/05/2014
Varsta : 40
Localizare : Campina
france papillon imi place teribil si culmea locuiest in belgia.. ma voi inscrie cand va la unul din atelierele ei - de cand o tot urmaresc :)
multumim mult de linkuri ma voi uita si eu la ele
acum te rumaresc si pe tine <3
multumim mult de linkuri ma voi uita si eu la ele
acum te rumaresc si pe tine <3
Awww! Multumesc, Vicky! Si mie imi place France, insa am uitat sa pun si un video de-al ei. Daca ai putea merge la atelierele ei cred ca ar fi o investitie minunata. Mi-as dori si eu sa am ocazia sa ii prind pe vreunul pe-aici (inca visez la Tim Holtz sau la Dyan Reaveley, dar sansele sunt miiiici) :)
Visul meu este sa pot face si eu ce fac ele. Mi-ar placea sa fac tutoriale, dar nu sunt inca in masura sa fac asta. Mai am de invatat. Pana una alta, daca mai aveti intrebari legate de bucata asta, pls shout! Nu de alta, dar daca nu stiu sa raspund o sa am si eu ocazia sa citesc si sa invat :)
:*
Visul meu este sa pot face si eu ce fac ele. Mi-ar placea sa fac tutoriale, dar nu sunt inca in masura sa fac asta. Mai am de invatat. Pana una alta, daca mai aveti intrebari legate de bucata asta, pls shout! Nu de alta, dar daca nu stiu sa raspund o sa am si eu ocazia sa citesc si sa invat :)
:*
tocmai in aceasta idee s-a nascut si forumul asta: sa invaam impreuna :)
Da, da ! Eu am invatat foarte multe aici !
mutinel- Admin
Data de inscriere : 19/03/2013
Varsta : 71
Localizare : Constanta
Nu stiu de ce nu mi sa afisat mesajul de aseara .Of.
Tunder- Mesaje : 137
Data de inscriere : 29/03/2014
Varsta : 56
Localizare : coventry
Asa.Vad ca s-a trimis mesajul de incercare.Spuneam in mesajul pe care l-am scris aseara ca Andreea a starnit ceva pe aici cu frumoasa ei provocare.Cel putin in mine s-a starnit rau .De foarte multa vreme tot ma gandesc sa fac si eu o pagina de Art Jurnaling .Asa de fun ,doar ca sa imi cunosc limitele dar intodeauna am amanat.Admir foarte multe artiste care fac asta ,vizionez cu placere tutorialele lor si uitanduma la tot procesul ,la prima vedere pare joaca de copil.Uite ca am ocazia sa pun in practica cu acesta ocazie.Imi face placere sa incerc ceva nou.Multumesc Andreea pentru frumoasa provocare.Eh...dar nu a fost chiar asa de simplu pe cat credeam.Am lucrat azi noapte la pagina mea si mi s-a parut ok.Dar azi dimineata nu am fost asa de incantata de rezultat.DUPA ce am dat stratul de Mod Podge totul s-a inchis la culoare.Asta este .O sa fotografiez si il postez asa cum este .Nu fiti prea critice dar nici prea ingaduitoare....hi hi hi
Abia astept sa vad pagina ta, Tunder!
Cat despre Mod podge as avea cate ceva de zis. Este un adeziv minunat (eu il folosesc sa lipesc aproape orice) insa ca varnish nu imi place, pentru ca:
1. este extrem de lipicios
2. poate inchide culorile, si intinde cerneala dar si alte medii (mai putin vopseaua acrilica)
3. cu siguranta va strica imaginile printate la imprimanta inkjet...asa am distrus cateva poze dragute printate :(
Eu una folosesc destul de rar un strat de "ceva" peste lucrare. O fac de obicei daca simt nevoia sa dau un aspect unitar, in cazul in care folosesc si decupaje, medii diferite etc. Atunci cand folosesc prefer ori un gel medium (apropos, exista varianta de gel medium mat ieftin, de la Pebeo, recomand!!) ori un glazing medium (aici prefer Liquitex), desi si aici trebuie lucrat cu grija! Daca nu sunt perfect uscate culorile (dupa cateva zile), trebuie dat stratul cu rapiditate si cu grija deoarece se vor amesteca si intinde culorile. La culori ma refer la cerneala, creioane pe baza de cerneala, spray-uri tot cu cerneala, si am senzatia ca si cu Gelatos ar fi o mica problema, dar nu sunt sigura.
Scuze pentru marele debit!
:)
Cat despre Mod podge as avea cate ceva de zis. Este un adeziv minunat (eu il folosesc sa lipesc aproape orice) insa ca varnish nu imi place, pentru ca:
1. este extrem de lipicios
2. poate inchide culorile, si intinde cerneala dar si alte medii (mai putin vopseaua acrilica)
3. cu siguranta va strica imaginile printate la imprimanta inkjet...asa am distrus cateva poze dragute printate :(
Eu una folosesc destul de rar un strat de "ceva" peste lucrare. O fac de obicei daca simt nevoia sa dau un aspect unitar, in cazul in care folosesc si decupaje, medii diferite etc. Atunci cand folosesc prefer ori un gel medium (apropos, exista varianta de gel medium mat ieftin, de la Pebeo, recomand!!) ori un glazing medium (aici prefer Liquitex), desi si aici trebuie lucrat cu grija! Daca nu sunt perfect uscate culorile (dupa cateva zile), trebuie dat stratul cu rapiditate si cu grija deoarece se vor amesteca si intinde culorile. La culori ma refer la cerneala, creioane pe baza de cerneala, spray-uri tot cu cerneala, si am senzatia ca si cu Gelatos ar fi o mica problema, dar nu sunt sigura.
Scuze pentru marele debit!
:)
Art jurnal page .
In prima faza am acoperit paginile cu un strat de Gesso.(home made dupa o reteta luata de pe you tube)Dupa ce s-a uscat in proportie de 50 % am inceput sa adaug culorile .Folosind tusierele de la Range.O sa atasez o fotografie la comentarii cu toate materialele ca sa nu fie descrierea prea lunga.Am lipit frunzele decupate dupa care am inceput sa dau foma inimii din centru.nefinalizand deoarece urma sa aplic in centrul inimii un strat de texture paste (in zona mai luminoasa)Am adaugat in coltul drept crengile si colivia folosind o masca si texture paste.A uscat toate elementele din texture paste dupa care am continuat cu uniformizarea culorilor ,umbre etc.Am adaugat poarta ,fluturii.Fluturii i-am stampilat pe o coala cu note muzicale si am embosat ,l-am dat putina culoare filosind tusierele dupa care le-am decupat si lipit pe pagina.Versurile sunt din melodia care de fapt a fost si inspiratia pentru lucrarea mea Le-am scris pe o foaie alba ,le-am decupat si lipit peste pagini.In final am filosit schmirgel si am slefuit marginile roata imprejur peste care am venit cu o stampila si am aplicat ici colo cate un pic .Am rotunjit colturile paginilor (eu lucrand pe o carte veche )Am dat un strat de mod podge si gata.
Iar nu ti-a afisat nimic, Tunder !
Multumesc inca o data Andreea pentru aceasta deschidere . Eu m-am apucat de o noua pagina, dar cu o alta tema. Sper sa iasa mai bine decat prima, cu toate ca voi folosi tot culori deschise.
Multumesc inca o data Andreea pentru aceasta deschidere . Eu m-am apucat de o noua pagina, dar cu o alta tema. Sper sa iasa mai bine decat prima, cu toate ca voi folosi tot culori deschise.
mutinel- Admin
noutati aici ? asteptam cu nerabdare sa mai vad ceva fresh :p
aici ne mistam putin mai greu dar excelent :)
fetelor ce spuneti? facem o provocare lunara sau la 2 saptamani pentru inceput ?
Andreea, dar tu?
cum va doriti sa participati aici? cu tema data de Andreea, de ex, sau tot asa... tip stafeta?
fetelor ce spuneti? facem o provocare lunara sau la 2 saptamani pentru inceput ?
Andreea, dar tu?
cum va doriti sa participati aici? cu tema data de Andreea, de ex, sau tot asa... tip stafeta?
Eu mai am nitel si imi termin primul jurnal!
Acum, eu voi fi prin zona indiferent de ce/cum vor alege fetele. Mie mi-ar placea enorm sa putem continua "exercitiul" in art journaling. Sper sa nu fiu singura, totusi
Acum, eu voi fi prin zona indiferent de ce/cum vor alege fetele. Mie mi-ar placea enorm sa putem continua "exercitiul" in art journaling. Sper sa nu fiu singura, totusi
Si mie mi-ar place sa continuam. Eu propun sa facem lunar cate o pagina iar stafeta sa fie prin tragere la sorti. Ce ziceti ?
mutinel- Admin
Imi e rusine rau :( ca nu am postat nimic, insa vreau sa continuam.
felicitari fetelor pentru realizari!!!
felicitari fetelor pentru realizari!!!
ok fetele .. aici aveti random-ul ..
deci castigatoarea este tunder
bravo tunder, multe felicitari. .asteptam cu nerabdare urmatoare tema
deci castigatoarea este tunder
bravo tunder, multe felicitari. .asteptam cu nerabdare urmatoare tema
Felicitări Țunder ! Așteptam cu nerabdare tema lunii noiembrie.
mutinel- Admin
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Provocare Art Journaling - ianuarie
» Provocare Art Journaling - februarie
» Provocare Art Journaling - martie
» Provocare Art Journaling - Decembrie
» Votare Provocare Art Journaling - romanesc
» Provocare Art Journaling - februarie
» Provocare Art Journaling - martie
» Provocare Art Journaling - Decembrie
» Votare Provocare Art Journaling - romanesc
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum 1 Iul - 12:44 Scris de Popa Cornelia
» Vot provocare Art Journaling - Cinci elemente (Mihaela Deioni)
Vin 1 Iun - 8:26 Scris de mihaela33
» Artjournaling - Take 5 - Aprilie, Ileana Badanac
Mar 1 Mai - 9:06 Scris de Akjaded
» PROVOCARE Art journal "Take five 2"-Martie 2018
Sam 31 Mar - 20:08 Scris de mutinel
» Bine ati venit pe forumul "Very Scrap"
Joi 1 Mar - 21:51 Scris de Irene Simon
» Provocare artjournaling - Take 5
Mier 28 Feb - 21:53 Scris de dragifemei
» Vot pagina artjournal - poveste de iarna cu bradut diciembre de 2017
Mier 3 Ian - 8:57 Scris de mutinel
» Provocare Art Journaling noiembrie: Girl face - Mihaela & Andreea
Joi 30 Noi - 21:48 Scris de alinaflorea
» Provocare Art Journaling octombrie: Halloween page - Andreea
Mier 1 Noi - 10:00 Scris de mutinel
» Provocare Art Journaling septembrie: "Floarea soarelui" - Maria Oprea
Dum 1 Oct - 9:31 Scris de mutinel
» Provocare Art Journal (august 2017)- "Calatorii" (Monica H si Maria B)
Vin 1 Sept - 4:28 Scris de dragifemei
» Provocare artjournaling - "Fantasy World" (Veronica Margarint)
Mar 1 Aug - 10:02 Scris de mutinel