Easter celebration- aprilie 2015
Pagina 1 din 1
Easter celebration- aprilie 2015
O provocare foarte interesanta propusa de Tunder
careia ii multumesc mult pentru sprijin: chiar mi-a placut mult efortul pe care l-a facut ca sa impulsioneze cat mai multe fete sa participe - te pup mult
Avand in vedere ca suntem in perioada sarbatorilor de paste m-am gandit ca este cea mai potrivita tema .
Daca va aduceti aminte ,anul trecut tot eu am fost cea care a dat aceasta tema pentru ''carduri''.Anul acesta voi folosii aceasi tema si aceleasi cerinte pentru art journal.Cu o mica modificare.Puteti alege una din cerinte sau le puteti folosii pe toate trei in aceasi pagina. Nu din lipsa de inspiratie ci pur si simplu as vrea
sa incurajez participarea la aceasta provocare si sa incurajez acele persoane care inca nu au avut curajul sa faca o astfel de pagina .Este cel mai usor mod de a te exprima liber si cea mai la indemana terapie prin arta.Cine nu a facut ore de desen la scoala?...cine nu si-a ajutat copii,fratii ,nepotii, sa faca un desen pentru gradinita sau scoala ?Ce vreau sa spun cu asta?Vreau sa spun ca nu cred ca ar exista alta scuza pentru a nu participa la aceasta provocare decat ''nu vreau''sau ''nu ma intereseaza''.Am facut un pic de cercetare pe grup si pe forum si am ajuns la concluzia ca ; numarul total de membrii(activi +inactivi)=?participanti la provocari
Nu vreau sa dau procente ,vreau doar sa va spun ca - CONDITIA VALABILITATII - acestei provocari sa fie cel putin 10 participante inscrise.Nu conteaza daca esti ''avansat'' sau'' incepator''atata timp cat castigatorul este ales de domnul ''RANDOM''Nu conteaza cu ce lucrati (acuarele,creioane colorate,carioci,stampile,stancils etc) Nu exista restrictii -EXPRES YOURSELF-
Pentru exemplificare ;https://www.youtube.com/watch?v=ppmWX-HSCFM
Cerinte obligatorii:
1. Oul de paste
sau/si
2.Crucea
sau/si
3.Mielul
Imediat ce termin pagina mea o voi posta pentru exemplificare.
Va doresc sarbatori fericite si spor la creeat,desenat,journalit si va spun de pe acum ''HRISTOS A INVIAT''
veronica
Tunder
Maria
Cristina
Tunder din nou
Vicky
catalina
careia ii multumesc mult pentru sprijin: chiar mi-a placut mult efortul pe care l-a facut ca sa impulsioneze cat mai multe fete sa participe - te pup mult
Avand in vedere ca suntem in perioada sarbatorilor de paste m-am gandit ca este cea mai potrivita tema .
Daca va aduceti aminte ,anul trecut tot eu am fost cea care a dat aceasta tema pentru ''carduri''.Anul acesta voi folosii aceasi tema si aceleasi cerinte pentru art journal.Cu o mica modificare.Puteti alege una din cerinte sau le puteti folosii pe toate trei in aceasi pagina. Nu din lipsa de inspiratie ci pur si simplu as vrea
sa incurajez participarea la aceasta provocare si sa incurajez acele persoane care inca nu au avut curajul sa faca o astfel de pagina .Este cel mai usor mod de a te exprima liber si cea mai la indemana terapie prin arta.Cine nu a facut ore de desen la scoala?...cine nu si-a ajutat copii,fratii ,nepotii, sa faca un desen pentru gradinita sau scoala ?Ce vreau sa spun cu asta?Vreau sa spun ca nu cred ca ar exista alta scuza pentru a nu participa la aceasta provocare decat ''nu vreau''sau ''nu ma intereseaza''.Am facut un pic de cercetare pe grup si pe forum si am ajuns la concluzia ca ; numarul total de membrii(activi +inactivi)=?participanti la provocari
Nu vreau sa dau procente ,vreau doar sa va spun ca - CONDITIA VALABILITATII - acestei provocari sa fie cel putin 10 participante inscrise.Nu conteaza daca esti ''avansat'' sau'' incepator''atata timp cat castigatorul este ales de domnul ''RANDOM''Nu conteaza cu ce lucrati (acuarele,creioane colorate,carioci,stampile,stancils etc) Nu exista restrictii -EXPRES YOURSELF-
Pentru exemplificare ;https://www.youtube.com/watch?v=ppmWX-HSCFM
Cerinte obligatorii:
1. Oul de paste
sau/si
2.Crucea
sau/si
3.Mielul
Imediat ce termin pagina mea o voi posta pentru exemplificare.
Va doresc sarbatori fericite si spor la creeat,desenat,journalit si va spun de pe acum ''HRISTOS A INVIAT''
veronica
Tunder
Maria
Cristina
Tunder din nou
Vicky
catalina
Subiecte similare
» Artjournaling - Take 5 - Aprilie, Ileana Badanac
» Provocarea lunii septembrie 2015 - "Prima zi de scoala "
» Provocarea lunii octombrie 2015 - " Toamna in gradina bunicii"
» Votarea provocarii lunii septembrie 2015 - "Prima zi de scoala "
» Provocarea lunii septembrie 2015 - "Prima zi de scoala "
» Provocarea lunii octombrie 2015 - " Toamna in gradina bunicii"
» Votarea provocarii lunii septembrie 2015 - "Prima zi de scoala "
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dum 1 Iul - 12:44 Scris de Popa Cornelia
» Vot provocare Art Journaling - Cinci elemente (Mihaela Deioni)
Vin 1 Iun - 8:26 Scris de mihaela33
» Artjournaling - Take 5 - Aprilie, Ileana Badanac
Mar 1 Mai - 9:06 Scris de Akjaded
» PROVOCARE Art journal "Take five 2"-Martie 2018
Sam 31 Mar - 20:08 Scris de mutinel
» Bine ati venit pe forumul "Very Scrap"
Joi 1 Mar - 21:51 Scris de Irene Simon
» Provocare artjournaling - Take 5
Mier 28 Feb - 21:53 Scris de dragifemei
» Vot pagina artjournal - poveste de iarna cu bradut diciembre de 2017
Mier 3 Ian - 8:57 Scris de mutinel
» Provocare Art Journaling noiembrie: Girl face - Mihaela & Andreea
Joi 30 Noi - 21:48 Scris de alinaflorea
» Provocare Art Journaling octombrie: Halloween page - Andreea
Mier 1 Noi - 10:00 Scris de mutinel
» Provocare Art Journaling septembrie: "Floarea soarelui" - Maria Oprea
Dum 1 Oct - 9:31 Scris de mutinel
» Provocare Art Journal (august 2017)- "Calatorii" (Monica H si Maria B)
Vin 1 Sept - 4:28 Scris de dragifemei
» Provocare artjournaling - "Fantasy World" (Veronica Margarint)
Mar 1 Aug - 10:02 Scris de mutinel